Wil je een goedkope fiets kopen? Dat kan, maar meestal is een fiets kopen is een hele investering, maar er zijn veel verschillende prijsklassen, de goedkoopste fiets bij ons begint bij €169,- euro incl. verzending en dat valt erg mee aangezien de gemiddelde fietsenprijs op €700,- euro ligt. Waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf is waar je hem voor gaat gebruiken, stadsverkeer, een hoog aantal kilometers of om lekker te mountainbiken.

Een goedkope fiets kopen

Onze goedkoopste model zit op €169,- euro is een mountainbike, natuurlijk is iedereen opzoek naar een verschillend model en daarom hebben we een lijst gemaakt met daarop de goedkoopste types fietsen.

Fietsen vanaf €199,- incl gratis verzending

Kortom het hoeft allemaal niet zo duur te zijn, kwalitatief zijn deze fietsen allemaal van zeer goede kwaliteit en worden geleverd in een doos. Het enige wat je zelf nog moet doen is de banden oppompen, het zadel op de juiste hoogte instellen en het stuur recht zetten. Daarna kun kun je op pad en vergeet vooral niet te genieten van je eerste ritje.

goedkope fiets kopen

Een goedkope fiets kopen doe je gewoon bij ons en twijfel je? Geen probleem wij zijn er om je te adviseren bij de aanschaf zodat je nergens over hoeft te twijfelen. Een heb je hulp bij je bestelling nodig, ook geen problemen wij kunnen je ook door het bestel proces loodsen. Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.