Dagelijks heeft Decathlon nieuwe producten zoals fietsen, sport kleding en andere sport artikelen in de aanbieding. Het assortiment bestaat natuurlijk uit een enorm assortiment, maar de fietsen worden verkocht met flink wat korting.

decathlon-korting
decathlon korting

Fietsen kopen met korting Decathlon

De winkel verkoopt hun producten natuurlijk al tegen een zeer scherpe prijs, maar eigenlijk op bijna alle producten kun je wel flink besparen door goed te zoeken naar de juiste modellen. Dit geldt voor de luxere, maar ook voor de basic producten. Daarom hebben we een kort overzicht van de aanbiedingen die je kunt verwachten van Decathlon.

Elektrische fietsen

De winkel staat ook bekend om de korgingen op hun elektrische fietsen, de variëren van €679,99 euro tot €1299,99. Dit betekend dat je dus een hoge kwaliteit fiets koopt, met alle service er op en eraan, maar toch een zeer lage prijs betaald.

Mountaibikes

Ze hebben verschillende mountainbikes in hun assortiment lopende van recreatieve mtb’s, sportieve mtb’s, cross country mtb’s en all terrain mtb’s. Met kortingen die gemakkelijk op kunnen oplopen tot wel €60,-

Racefietsen

Ben je opzoek naar een racefiets dan ben je bij de Decathlon ook zeker aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit verschillende types voor dames en heren maar ook voor kinderen. Je krijgt hier kortingen die gemakkelijk kunnen oplopen tot €100,-

Kinderfietsen

Kinderfietsen zijn in het algemeen niet enorm prijzig, maar weten ze verschillende modellen te verkopen met een scherpe aanbieding. De kinderfietsen lopen van roze meisjesfietsen tot stoere jongensmountainbikes. Kortom zeker geen verkeerde keuze, zeker als je weet dat je op fietsen van €110,- euro zo weer €10,- korting ontvangt. Dit is dus bijna 10%!

Fietskleding

Niet alleen op fietsen kun je besparen, maar ook op de fietskleding. Regelmatig worden de fietsen tegen zeer scherpe prijzen verkocht. Al deze aanbiedingen zijn online terug te vinden in hun winkel, dus twijfel niet, klik verder en doe je aankoop.

decathlon-korting
decathlon korting