De 10 voordelen van online een fiets kopen

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Waarom online een fiets kopen?

  1. Simpel, het belangrijkste voordeel is de prijs. Een fiets online kopen bespaard u relatief veel geld. Zo kunt u op een fiets die u bij een fietsenhandel koopt voor 699,- euro bij ons al snel 100,- tot 200,- besparen dit betekend 20% tot 30% besparen.
  2. Bij ons niet de deur uit! U besteld en wij leveren de volgende dag uw bestelling aan huis. (let op de bestelling moet voor 17:00 uur geplaatst zijn).
  3. Wij bezorgen 100% GRATIS!
  4. Bestellen is simpel! Normaal gesproken moet u dagen wachten op uw fiets voordat deze geleverd wordt, bij ons is dat de volgende dag al!
  5. U betaald met ideal of creditcard. Betaald u met uw creditcard bent u extra verzekerd! Zelfs voor diefstal van uw fiets (bekijk hiervoor de voorwaarden van uw credicard service goed). Of verzeker uw fiets via de anwb!
  6. Bestellen en betalen is enorm eenvoudig. Komt u er niet uit neem even contact met ons op. (Druk bij de gekozen fiets op meer informatie en bel het telefoon nr.)
  7. Wij hebben net zoals een normale fietsenwinkel en online shop een klanten service. Mocht u problemen hebben helpen wij u graag verder.
  8. Je kunt bij ons betalen met de nationale fiets bon.
  9. De winkel waar u het product koopt is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk, dit wil zeggen dat u op een veilige manier producten kunt kopen op de websites van Matrabike.nl. Thuiswinkelwaarborg is het belangrijkste Nederlandse keurmerk voor bedrijven die via internet producten.
  10. U heeft gewoon garantie! U heeft recht op de wettelijke fabrieksgarantie van 2 jaar op het frame en de vaste voorvork van uw fiets. Op de overige onderdelen geldt 1 jaar garantie.

Wij hopen u te hebben overtuigd online een fiets te bestellen! Het is allemaal in uw voordeel!

 

Online fiets kopen voordelen
10 voordelen

 

Meer informatie of meer voordelen weten? Neem dan contact met ons op!

 

 

Laat een Reactie Achter